30-års jubileum!

Ni vet väl att föreningen håller 30-årsjubileum i år.

Vi firar lördagen den 15 juni, festligheterna startar kl. 16:00.

Publicerat i Information från styrelsen | Etiketter | Lämna en kommentar

Bevattning och miljö

Hjälp varandra att spara på vatten, miljö och pengar genom att undvika vattning av gräsmattor. Gräsmattorna överlever även om det blir litet torrt.

Nysått gräs kan behöva litet vatten – men inte det som redan är etablerat.

Publicerat i Information från Miljögruppen, Information från styrelsen | Lämna en kommentar

Målningsarbeten startar

Jacek Kruk från Sofielunds Byggservice AB har meddelat att de påbörjar arbeten med målning av förråd och garage denna vecka. Målare och snickare kommer vara involverade i arbetet, på plats är bland annat Marek som tidigare var här och målade våra ytterdörrar.

Arbetet startar med förberedelser och tvätt av byggnader. Vid behov kan det vara så att de lånar er vattenutkastare för tillgång till vatten. Målarna kommer, vid de tillfällen de inte kan vistas ute, att utföra andra arbeten och i de fall det inte finns arbeten planerade i området så kommer de arbeta med smådetaljer som skall målas till ett annat arbete.

Vi ser fram emot att få detta arbete utfört och hoppas vi alla kommer bli nöjda!

Publicerat i Information från Fastighetsgruppen, Information från styrelsen | Lämna en kommentar

Nästa styrelsemöte

Om du önskar få någon fråga behandlad på kommande styrelsemöte – överlämna din fråga/skrivelse innan tisdagen den 11 juni 2019, kl 18.30.

Publicerat i Information från styrelsen, Styrelsemöten | Lämna en kommentar

Plank!

Nu på söndag den 5 maj mellan 10.00 och 11.00 finns vi i föreningslokalen med litet färgburkar och penslar som ni kan hämta för att måla plank.

Målningen är ett trevligt sätt att minska underhållskostnaden och dessutom få ytterligare en möjlighet att träffa era grannar! Om ni dessutom kan utföra jobbet samtidigt på var sin sida om planket så blir det extra trevligt!

Vi har ett begränsat antal burkar men löser det givetvis om de skulle ta slut. De överblivna burkarna med färg lämnar ni sedan tillbaka till föreningen så kan alla få vara med – listigt, eller hur?

Publicerat i Information från Fastighetsgruppen, Information från styrelsen | Lämna en kommentar

Nästa styrelsemöte

Om du önskar få någon fråga behandlad på kommande styrelsemöte – överlämna din fråga/skrivelse innan tisdagen den 7 maj 2019, kl 18.30.

Publicerat i Information från styrelsen, Styrelsemöten | Lämna en kommentar

Föreningsstämma 2019

Välkomna till föreningsstämman som hålls i föreningslokalen, Snorres väg 52, tisdagen den 14 maj 2019 kl 18.00.

Publicerat i Information från styrelsen, Stämma | Lämna en kommentar

Påverka ditt boende?

Föreningens valberedning har bett oss att ställa frågan till er om ni är intresserade att delta i styrelsearbetet eller andra föreningsorgan. Du kan nominera någon du tycker skulle passa bra att tillvarata föreningens intressen – du kan även anmäla dig själv om du känner att du skulle vara rätt person för detta.

Läs mer om valberedningen.

Publicerat i Information | Etiketter | Lämna en kommentar

Plank mellan uteplatser

Det är hög tid att få planken mellan lägenheternas uteplatser åtgärdade. Just nu håller vi på att bestämma kulören och oljefärg/lasyr kommer snart att finnas tillgänglig för detta.

De som har möjlighet och vill hjälpa till att hålla kostnaderna nere kommer kunna hämta färg från föreningen. Vi återkommer med tid och kontaktperson för detta.

Publicerat i Information från Fastighetsgruppen, Information från styrelsen | Lämna en kommentar

Container 26 – 29 april

Fullt i förråd och dåligt med utrymme? För att råda bot på detta så är en container beställd, den kommer finnas på plats:

  • vändplatsen intill föreningslokalen
  • från den 26 april t.o.m. den 29 april

Containern är inte avsedd för trädgårdsavfall eller sorterbart avfall. Trädgårdsavfall har en helt egen binge och sorterbart avfall sorteras i våra sopkärl eller på Gastelyckan.

Publicerat i Information från Miljögruppen, Information från styrelsen | Lämna en kommentar