Målningsarbeten startar

Jacek Kruk från Sofielunds Byggservice AB har meddelat att de påbörjar arbeten med målning av förråd och garage denna vecka. Målare och snickare kommer vara involverade i arbetet, på plats är bland annat Marek som tidigare var här och målade våra ytterdörrar.

Arbetet startar med förberedelser och tvätt av byggnader. Vid behov kan det vara så att de lånar er vattenutkastare för tillgång till vatten. Målarna kommer, vid de tillfällen de inte kan vistas ute, att utföra andra arbeten och i de fall det inte finns arbeten planerade i området så kommer de arbeta med smådetaljer som skall målas till ett annat arbete.

Vi ser fram emot att få detta arbete utfört och hoppas vi alla kommer bli nöjda!

Det här inlägget postades i Information från Fastighetsgruppen, Information från styrelsen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar