Ventilationsprojekt

Styrelsen arbetar efter en underhållsplan för att säkerställa att vårt underhållsbehov blir finansierat och genomfört enligt plan. Vi har nu kommit till punkten i vår underhållsplanering som handlar om byte av ventilationsaggregat. Under detta år tänker vi genomföra detta arbete i 2-planshusen, 22 lägenheter totalt. Uppdelningen gör vi för att bättre fördela kostnaderna över tid. Arbetet beräknas ta ca en halv dag i varje lägenhet när arbetet startas.

Av olika anledningar så har nu projektet tyvärr leveransförsenats och vi är inte helt säkra kring definitivt startdatum för arbete som beräknas pågå i två arbetsveckor, 10 dagar, vi återkommer med mer information när exakt startdatum är fastställt.

Det här inlägget postades i Information, Information från Fastighetsgruppen, Information från styrelsen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar